Art de carrer a Nou Barris

Un grup d’alumnes de diversos cursos d’ESO de FEDAC – Almicar ens proposen una ruta artística per Nou Barris. Aquest barri destaca per la gran quantitat de mostres artístiques que hi ha al carrer i si seguiu la ruta que ens proposen i llegiu el seu blog podreu conèixer millor aquest indret de Barcelona.

Per poder seguir la ruta que han creat aquests nois i noies caldrà que us descarregueu l’app de GeoAumentaty i busqueu la ruta anomenda «Art als carrers de Nou Barris». La ruta us portarà a visitar punts emblemàtics com l’estàtua la República, la guineu, l’estàtua del Petit Princep o la font mutant. Un passeig molt recomanable per aquest barri desconegut per una gran part de barcelonins. No us ho podeu perdre!

Blog del projecte: http://acnb-rutes.blogspot.com.es

Captura de pantalla 2015-07-11 a les 17.38.46

SAMSUNG

Imatges de l’alumnat de FEDAC Almícar