Ruta matemàtica per l’Eixample

Els alumnes de 3er d’ESO de l’escola IPSE han creat una ruta pel barri de l’Eixample  centrada en conceptes matemàtics que es poden trobar a diferentes edificis del seu barri.

Es tracta d’un projecte cooperatiu en el qual cada membre de l’equip tenia un paper. Els alumnes participants en el projecte es van distribuir 5 rols: el coordinador, el redactor, el càmera, el responsable multimèdia  i la persona que va haver de coordinar el treball de cada equip per crear la pàgina web final. Cada grup va triar un indret diferent del barri de l’Eixample. UN cop localitzat aquest punt proper a l’escola, van buscar diversos conceptes matemàtics (estadístiques, geometria, proporcionalitat, línies ….) relacionats amb els edificis. Posteriorment han redactat la indormació, han fet fotos i vídeos i l’han geolocalitzat. Alguns grups també van fer algunes entrevistes a persones del carrer.

Si voleu veure tota la feina que han fet aquests alumnes podeu seguir la seva ruta descarregant l’app Espira i buscant la ruta: mlearning-IPSE. Visitareu punts com el pati de  l’escola industrial,  l’hospital clínic o la xemeneia de la fàbrica tèxtil.

A més a més les dues classes de 3r d’ESO han preparat la web del projecte en anglès. Si voleu visitar-les cliqueu als enllaços:

http://mlearningipsea.weebly.com/

http://mlearningipsebmat.weebly.com/

3852229 289577 5717430Imatges realitzades pels alumnes de l’escola IPSE