Cloenda del projecte al parc de la Ciutadella

Com a cloenda del projecte mLearning Barcelona – Barris amb vida els alumnes d’alguns dels centres participants van reunir-se el passat 12 de juny al parc de la Ciutadella per seguir un joc de pistes.

Els 120 alumnes assistents a l’acte van poder gaudir d’una cacera del tresor pel parc de la Ciutadella, autoguiant-se amb un iPad que es va proporcionar a cada grup. Els alumnes havienCadascun dels grups havia de buscar els punts marcats en el mapa del parc i un cop trobat el punt respondre una pregunta relacionada amb el parc o amb altres aspectes curriculars. D’aquesta manera tots els participants han pogut conèixer millor aquest indret de la ciutat de manera lúdica, a més de poder fer un intercanvi amb companys d’altres centres que han desenvolupat el mateix projecte.

20150612_114413 20150612_120930