Primera trobada dels participants en el projecte

Tablets i dispositius mòbils(1)
El passat 27 de febrer es va donar el tret de sortida al projecte amb la trobada del professorat dels instituts participants, els responsables de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i l’equip docent-dinamitzador de l’Associació Espiral, Educació i Tecnologia, en el pilotatge anomenat «Barris amb vida», en el marc de les accions que integra el projecte mLearning Barcelona.

Van assistir un total de 14 docents representants dels cinc centres participants:

  • Institut Quatre Cantons
  • Institut La Sedeta
  • Institut Ernest Lluch
  • Escola IPSE
  • Escola Sadako

Reunió de treballEn aquesta sessió de treball es van presentar els trets bàsics del projecte mLearning Barcelona i es va començar a definir la manera com aquesta acció es treballarà en cadascun dels centres participants.

L’entusiasme dels docents assistents a la reunió ens fa pensar que  serà una gran i enriquidora experiència per tots.

Imatges: P. Lleonart

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *